Reserveren

Kijk op de kalender/prijslijst voor de beschikbare weken. Deze prijzen zijn inclusief bedlinnen (bij langer verblijf één keer per week gewassen). Aangegeven prijzen zijn per week, aankomst en vertrek steeds op zaterdag. Buitenom het hoogseizoen eventueel ook voor weekends of midweken in overleg.

Reserveren kan door het invullen van je gegevens hieronder. Heb je nog vragen bel ons dan, maar je mag natuurlijk ook een mailtje sturen: reserveren@knuusje.nl.

Bij reserveren vragen wij een aanbetaling van 50% van de huurprijs. Twee weken voor de aankomst verwachten wij het restant van de huurprijs, en de bijkomende kosten: toeristenbelasting Gemeente Veere (€ 2,- p.p.p.n.) en verplichte eindschoonmaak (€ 50,-).

Annuleren kan tot twee weken voor de aankomstdatum tegen 50% van de huurprijs (de aanbetaling). Bij annuleren korter dan twee weken voor aankomst is de volledige huurprijs verschuldigd.
Het is mogelijk om een annuleringsgarantie af te sluiten. Deze kost eenmalig € 50,-, bij reserveren te voldoen. Annuleren kan dan in alle gevallen kosteloos.

Wij verwelkomen geen huisdieren.

Zie ook onze andere huurvoorwaarden.

De reservering is definitief na schriftelijke bevestiging van ons en de ontvangst van de aanbetaling.

[contact-form-7 id=”110″ title=”Reserveren”]